Τραπεζαρίες: Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με μοναδικά έπιπλα που αναδεικνύουν το χώρο

Ο χώρος της τραπεζαρίας έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τις εντυπώσεις στο σπίτι σας αν διαμορφωθεί σωστά! Είναι ο χώρος που μαζεύεται η οικογένεια και οι φίλοι για να δειπνήσουν, να παίξουν επιτραπέζια, να διασκεδάσουν με μια υπέροχη wine and cheese βραδιά… Είναι ο χώρος που όλοι συναντίωνται ανεξάρτητα την ώρα, ή την εποχή.

Θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε έναν όμορφο, άνετο, και μοντέρνο χώρο που θα απολαμβάνετε με την οικογένειά σας, αλλά και να εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας. Με τα σωστά έπιπλα τραπεζαρίας, όπως τα μασίφ τραπέζια και τις κατάλληλες καρέκλες, ο σκοπός σας θα επιτευχθεί πολύ εύκολα και με τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Ας δούμε τι πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα για την τραπεζαρία σας!

Τι ακριβώς ψάχνετε;

Αρχικά, πρέπει να σκεφτείτε για ποιο λόγο χρειάζεστε μια τραπεζαρία στο σπίτι σας, και ποιες είναι οι απαραίτητες προυποθέσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη. Περνάτε πολύ χρόνο στον χώρο της τραπεζαρίας με την οικογένειά σας; Θέλετε απλώς να αναβαθμίσετε την αξία του σπιτιού σας; Ή μήπως επιθυμείτε έναν χώρο που προσφέρει περισσότερη άνεση;

Αναγνωρίστε το στυλ σας

Αφού βρείτε το ρόλο που  θα έχει η τραπεζαρία στο σπίτι σας, είναι η ώρα για το κομμάτι της αισθητικής! Πρέπει να σκεφτείτε ποιο στυλ επίπλων και διακόσμησης ταιριάζει στην προσωπικότητά σας αλλά και στο σπίτι σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα παραδοσιακό design τοποθετώντας μια τραπεζαρία μασίφ με ασορτί καρέκλες ή να προτιμήσετε μια μοντέρνα προσέγγιση με έντονες αντιθέσεις. Πολύ δημοφιλής είναι επίσης η μίνιμαλ, γήινη Σκανδιναβική αισθητική για τις τραπεζαρίες.

Konstantaras.net-Τραπεζαρία-Κυψέλη

Επιλέξτε τη σωστή τραπεζαρία

Γνωρίζετε τις ανάγκες αλλά και την αισθητική που θέλετε να πετύχετε, συνεπώς, ήρθε η ώρα να διαλέξετε έπιπλα! Ξεκινώντας από το τραπέζι σας, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε:

Ορθογώνιο τραπέζι: Εξαιρετικά δημοφιλές, πρακτικό, και φιλοξενεί πολλά άτομα με μεγάλη άνεση. Είναι φανταστικό για καλέσματα, ειδικότερα μια μασίφ τραπεζαρία θα αντέξει πολύ στο χρόνο χωρίς φθορές.

Στρογγυλό τραπέζι: Ιδανικό για μικρότερα δωμάτια, και κομψότητα. Επιλέγοντας ένα στρογγυλό τραπέζι με ένα πόδι, θα έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε πολλές καρέκλες γύρω του και να βολέψετε αρκετούς καλεσμένους.

Με ποιες καρέκλες θα συνδυάσετε το τραπέζι σας;

Ανάλογα με την αισθητική σας, θα συνδυάσετε και τις καρέκλες με την τραπεζαρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή ασορτί καρέκλες με την τραπεζαρία, κάτι το οποίο είναι πάντα ασφαλές και διαχρονικό. Τα καλύμματα των καθισμάτων μπορείτε να τα ταιριάξετε με τις αποχρώσεις του χώρου. Μια τολμηρή και πολύ μοντέρνα προσέγγιση είναι να τολμήσετε με διαφορετικές (ακόμα και μεταξύ τους) καρέκλες, αρκεί να επιτυγχάνεται συνολική ομοιομορφία. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε μια τραπεζαρία μασίφ σε γήινο χρώμα με μεταλικές καρέκλες, δίνοντας έτσι μια βιομηχανική αίσθηση στο χώρο, κάτι το οποίο είναι μεγάλη τάση στη διακόσμηση το τελευταίο διάστημα.

Konstantaras.net-τραπεζαρία-Βικτώρια

Τέλος, επενδύστε στον καλό φωτισμό ώστε να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τα έπιπλα τραπεζαρίας που έχετε επιλέξει, αλλά και για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις διάφορες δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας με περισσότερη άνεση!

Στην εταιρεία Κωνσταντάρας δημιουργούνε για εσάς την τραπεζαρία των ονείρων σας!