Απογειώστε την είσοδο του σπιτιού σας με πορτ μαντώ και άλλες έξυπνες λύσεις

Πολύ συχνά φαίνεται να παραμελούμε την είσοδο του σπιτιού μας, καθώς είναι το πιο μικρό δωμάτιο συγκριτικά με τα υπόλοιπα. Συνήθως έρχεται τελευταία ως προς τη διακόσμηση του σπιτιού μας και καθυστερούμε αρκετά να επιλέξουμε έπιπλα και στοιχεία που θα την αναδείξουν. Αντιθέτως, η είσοδος του σπιτιού μας είναι ένας χώρος εξίσου σημαντικός με τους υπόλοιπους εφόσον δημιουργεί την πρώτη εντύπωση σε εμάς αλλά και τους επισκέπτες μας.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές κομψές λύσεις για να αναδείξουμε την είσοδο του σπιτιού μας, όπως για παράδειγμα με όμορφα πορτ μαντώ και άλλα έπιπλα.

Κονσόλες εισόδου

Μια κλασική λύση για την είσοδο του σπιτιού σας είναι οι κονσόλες εισόδου. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς καθώς αποτελούν σύγχρονη λύση για να στολίσετε την είσοδο. Μπορείτε να επιλέξετε μια κονσόλα από μασίφ ξύλο που θα δώσει πνοή στη συνολική ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με την υψηλή της αισθητική, αλλά και την ιδανική ισορροπία. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορείτε να τοποθετήσετε κλασικές ή μοντέρνες κονσόλες εισόδου.

Πορτ μαντώ

Τα μοντέρνα πορτ μαντώ είναι χρηστικά έπιπλα που θα βοηθήσουν όχι μόνο στην αισθητική αλλά και στην οργάνωση του χώρου σας. Ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα παλτό, τις τσάντες, τα καπέλα, και τα παπούτσια σας χωρίς να τα πετάτε από δω και από κει στο χώρο. Ένα τακτοποιημένο σπίτι προκαλεί το αίσθημα ηρεμίας και υψηλής αισθητικής. Τοποθετώντας φινετσάτα πορτ μαντώ στην είσοδο του σπιτιού σας θα αναδείξετε ακόμα περισσότερο την ομορφιά του σπιτιού σας. Ακόμα, μπορείτε να τοποθετήσετε και πορτ μαντώ με καθρέπτη για να μπορείτε να τσεκάρετε το λουκ σας κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι!

Κρεμάστρα

Αν η είσοδος του σπιτιού σας δεν είναι ευρύχωρη και δεν μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κομψό πορτ μαντώ, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια όμορφη κρεμάστρα δαπέδου ή επιτοίχια. Συνήθως επιθυμούμε στην είσοδο του σπιτιού μας να έχουμε ένα μέρος ώστε να αφήνουμε τα παλτό, τις τσάντες, και τα κασκόλ μας για ευκολία μέχρι να τα ξαναχρειαστούμε. Δεν βολεύει κάθε φορά που αφαιρούμε το παλτό μας να το τοποθετούμε στην ντουλάπα εφόσον μετά από κάποια ώρα θα το ξαναφορέσουμε. Ούτε είναι ιδιαίτερα όμορφο να το αφήνουμε πάνω σε καρέκλες ή στον καναπέ. Μια κρεμάστρα λοιπόν θα μας λύσει τα χέρια.

Αυτές είναι οι πιο συχνές λύσεις για να τραβήξετε τα βλέμματα στην είσοδο του σπιτιού σας, αλλά και για να βελτιώσετε την πρακτικότητα στο σπίτι σας. Αναμεσα στις τρεις επιλογές η πιο αγαπητή είναι τα πορτ μαντώ που φαίνεται να συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και την λειτουργικότητα με ευκολία. Αναζητήστε αξιόπιστα και καλαίσθητα πορτ μαντώ που ταιριάζουν στο χώρο σας και δε θα το μετανιώσετε!

Αν θέλετε και εσεις να αγοράσετε τα κατάλληλα έπιπλα για το χωλ σας επισκεφθείτε τον Κonstantara.