Πώς να διαλέξετε σκουλαρίκια ανάλογα με την περίσταση

Ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια μπορούν να είναι τα πιο κολακευτικά από όλα τα υπόλοιπα κοσμήματα. Όταν επιλέγονται στα σωστά σχέδια και χρώματα, τα σκουλαρίκια μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνισή σας και να σας κάνουν να νιώσετε πιο σίγουρες για το στυλ σας. Όταν διαλέγετε σκουλαρίκια, οι προσωπικές επιλογές είναι αυτές που έχουν τον τελευταίο λόγο. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι κανόνες για κάθε περίσταση, έτσι ώστε αυτό που θα επιλέξετε να μην είναι εντελώς παράταιρο ή υπερβολικό. Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο κλασικά περιβάλλοντα, στα οποία εμείς οι γυναίκες καλούμαστε να είμαστε κομψές, ώστε να ξέρετε τι σκουλαρίκια να επιλέξετε για καθένα και πώς θα τραβήξετε τα βλέμματα με την καλαισθησία σας.

Στο γραφείο

Τα σκουλαρίκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος, για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας στο γραφείο και να κερδίσετε πόντους. Όταν πρόκειται για περιβάλλον γραφείου, καλό είναι να θυμάστε ότι η απλότητα είναι το βασικό ζητούμενο. Ακολουθήστε τον κανόνα: “Αφαιρέστε ένα αξεσουάρ πριν φύγετε από το σπίτι”, ώστε το σύνολο να μην κινδυνεύει να είναι παραφορτωμένο. Στα συντηρητικά γραφεία, είναι καλύτερο να φοράτε κολιέ ή σκουλαρίκια από ότι να φοράτε και τα δύο μαζί. Αναζητήστε διακριτικά και διαχρονικά κομμάτια που φέρνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ θηλυκής και επαγγελματικής εμφάνισης.

Διαμαντένια σκουλαρίκια, minimal

Στο σχολείο

Είτε με σχολική στολή είτε χωρίς, στο σχολείο οι επιλογές στο ντύσιμο είναι γενικά περιορισμένες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Ένα ζευγάρι καρφωτά σκουλαρίκια με χρωματιστή πέτρα είναι ιδανικά για τη δροσιά των νέων κοριτσιών, ενώ φυσικά έχουν το πλεονέκτημα ότι φοριούνται σε καθημερινή βάση.

Σκουλαρίκια κρίκοι σε νεαρή γυναίκα

Καθημερινές casual έξοδοι

Σε μία casual εμφάνιση μπορείτε κυριολεκτικά να φορέσετε ό,τι θέλετε. Παλαιότερα, υποστηριζόταν ότι τα σκουλαρίκια με διαμάντια και φανταχτερές λεπτομέρειες πρέπει να κρατιούνται μόνο για επίσημες εμφανίσεις, όμως η τάση πλέον έχει αλλάξει. Το casual στυλ κυριαρχεί σε κάθε εμφάνιση και το mix’ n’ match μας καλεί να τολμήσουμε να συνδυάσουμε πολλά ξεχωριστά στοιχεία μεταξύ τους. Αντί, λοιπόν, να πάτε στα σίγουρα με ένα ζευγάρι μικρούς κρίκους ή λιτά καρφωτά σκουλαρίκια, τολμήστε να φορέσετε εκείνα τα κρεμαστά μακριά σκουλαρίκια που φυλάτε στο συρτάρι ή τα διαμαντένια σκουλαρίκια που πλαισιώνουν υπέροχα το πρόσωπό σας.

Γυναικεία περίτεχνα σκουλαρίκια

Βραδινές έξοδοι

Είτε πρόκειται για ραντεβού, δείπνο με τον άντρα σας ή με μια παρέα φίλων, είναι λογικό να θέλετε να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερα ζωντανή και περιποιημένη εμφάνιση. Η προσθήκη ενός ζευγαριού σκουλαρίκια στο βραδινό σας ντύσιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος, για να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ και να του δώσετε ένταση. Αν δεν φοράτε κολιέ, τότε τα κρεμαστά σκουλαρίκια με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους είναι ιδανικά. Από την άλλη, αν θέλετε κάτι πιο απλό, για να έχετε την άνεση να φοράτε και άλλα κοσμήματα, τότε οι μεγάλοι κρίκοι είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί και είναι ξανά στη μόδα.

Κρεμαστά σκουλαρίκια σε γυναίκα, προφίλ

Ανακαλύψτε τα δικά σας σκουλαρίκια στο JewelStories.com.