9 χαλιά κρεβατοκάμαρας που θα δώσουν απίστευτη θαλπωρή στον χώρο

Η επιλογή ενός χαλιού είναι δύσκολη, ειδικά για ένα τόσο προσωπικό δωμάτιο όπως η κρεβατοκάμαρα. Υπάρχουν τόσα πολλά στυλ και χρώματα που μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί αυτό που λειτουργεί για τον χώρο σας.

Για να αποφύγετε το μπέρδεμα και να βρείτε τα καλύτερα χαλιά κρεβατοκάμαρας που θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση θαλπωρής που αναζητάτε, συγκεντρώσαμε τα εννέα καλύτερα σχέδια και χρώματα που θα δώσουν χαρακτήρα και ομορφιά στο δωμάτιο.

Λευκό χαλί

Photo by Lachlan Ross from Pexels

Το λευκό είναι ιδανικό για ένα ευάερο και λιτό υπνοδωμάτιο, αλλά μπορεί ενίοτε να γίνει και βαρετό. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να βάλετε ένα λευκό χαλί σε διάφορα μοτίβα, όπως ριγέ, γεωμετρικά κλπ, τα οποία μάλιστα θα συνδυαστούν με τα μαξιλάρια και τα σεντόνια.

Χαλί shaggy

Photo by Lachlan Ross from Pexels

Δεν γίνεται να πάει κάτι στραβά με ένα χαλί shaggy. Είναι ένα κλασικό και άνετο χαλί που βγαίνει σε πολλά χρώματα και δίνει μια απαλή υφή. Ιδανικό αν θέλετε να αποκτήσει η κρεβατοκάμαρά σας μια ρετρό αίσθηση.

Στο χρώμα της άμμου

Αν θέλετε να νιώθετε σαν να είστε δίπλα στη θάλασσα, τότε η αντίστοιχη διακόσμηση βοηθάει σίγουρα. Ένα λεπτό χαλί στο χρώμα της άμμου είναι το τελευταίο κομμάτι αυτής της διακόσμησης, αλλά μελλοντικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ό,τι θέλετε χάρη στον ουδέτερο τόνο του.

Χαλί με κλασικά μοτίβα

Σε ένα λευκό υπνοδωμάτιο μπορείτε να προσθέστε λίγο περισσότερο χαρακτήρα επιλέγοντας ένα πολύχρωμο χαλί με κλασικά, oriental μοτίβα. Τα σκούρα, πλούσια χρώματα θα κάνουν την τέλεια αντίθεση με το λευκό των τοίχων.

Πολύχρωμο χαλί

Photo by Tristan Paolo from Pexels

Σε κρεβατοκάμαρα με ουδέτερα χρώματα, επιλέξτε πολύχρωμο χαλί σε φωτεινά χρώματα, όπως πράσινο και πορτοκαλί. Αν ήδη υπάρχει πολύ χρώμα στον χώρο, τότε επιλέξτε ένα πολύχρωμο χαλί σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως μαύρο, γκρι και λευκό.

Χαλί με απαλά μοτίβα

Αν σας φοβίζουν τα χαλιά με έντονα μοτίβα, τότε υπάρχουν χαλιά κρεβατοκάμαρας, όπου τα μοτίβα είναι πολύ απαλά, με αποτέλεσμα από μακριά το χαλί να φαίνεται σαν μονόχρωμο. Εξαιρετική επιλογή για ένα σπίτι με industrial στυλ.

Boho

Όσο πιο ζωντανά τα χρώματα, τόσο το καλύτερο, αν θέλετε να δώσετε μια boho πινελιά στο υπνοδωμάτιό σας. Επίσης, το χαλί πρέπει να έχει μεγάλα μοτίβα και να πλαισιώνεται από θερμά χρώματα.

Το μπλε του ουρανού

Ο μπλε τόνος κάνει τον χώρο να αποπνέει μια φρεσκάδα. Σας το προτείνουμε αν θέλετε να δημιουργήσετε μια παραθαλάσσια αισθητική χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία άλλη παρέμβαση στο σπίτι.

Σκούρο ουδέτερο χρώμα

Photo by
Vakhtbovych
 from Pexels

Το καφέ και το ανθρακί είναι υπέροχα χρώματα στα χαλιά κρεβατοκάμαρας που εκτείνονται σε πολλά τετραγωνικά. Οριοθετούν τον χώρο, δημιουργούν αντιθέσεις και προκαλούν την ένταση που θα αναδείξει τον χώρο.

Βρείτε το επόμενο χαλί για το σπίτι σας, από την νούμερο 1 επιχείρηση χαλίων στην Ελλάδα ColoreColori.gr