5 ξεχωριστά δαχτυλίδια για να πρωτοτυπήσετε

Τα δαχτυλίδια είναι ένα υπέροχο κόσμημα που λατρεύουν όλες οι γυναίκες, αφού καταφέρνουν με ελάχιστη προσπάθεια να δώσουν έναν υπέροχο αέρα στα δάχτυλα κάθε γυναίκας και να τα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι φοριούνται με τα πάντα και δεν χρειάζεται να σκέφτεστε τα ρούχα, με τα οποία θα τα συνδυάσετε, όπως για παράδειγμα πρέπει να γίνεται με τα κολιέ και τα βραχιόλια. Μήπως, όμως, αισθάνεστε ότι έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια κλασικά γυναικεία δαχτυλίδια στον παράμεσο; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εκκεντρικές προτάσεις και σίγουρα θα βρείτε εκ νέου ενδιαφέρον σε αυτό το κόσμημα που έχει πάντα κάτι διαφορετικό να προσφέρει.

Midi δαχτυλίδια

Αν τα δαχτυλίδια που φοριούνται στη βάση του δαχτύλου σας μοιάζουν πληκτικά, τα midi δαχτυλίδια θα σας κινήσουν σίγουρα το ενδιαφέρον. Φοριούνται πάνω από το σημείο που λυγίζει το δάχτυλο και προκαλούν τα βλέμματα. Δε χρειάζεται, μάλιστα, να αγοράσετε καινούρια δαχτυλίδια, αφού μπορείτε να φορέσετε ένα μικρότερου μεγέθους σε ένα πιο μεγάλο δάχτυλο!

Ανοιχτά δαχτυλίδια

Τα ανοιχτά δαχτυλίδια αποτελούν μια μεγάλη κατηγορία κοσμημάτων που έχει διάφορα στυλ, όπως boho, vintage ή ρομαντικό. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν άνοιγμα, στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος, το οποίο περιβάλει αρμονικά το δάχτυλο χωρίς να κλείνει περιμετρικά. Οι δύο άκρες του ανοίγματος συνήθως διακοσμούνται με διάφορα στοιχεία, όπως χάντρες, πέτρες ή ματάκια.
δαχτυλιδι

Σεβαλιέ

Τα δαχτυλίδια σεβαλιέ είναι σίγουρα μια πολύ fashion επιλογή που έχει την καταγωγή της στην εποχή των ευγενών στη Γαλλία, όταν το δαχτυλίδι στο μικρό δάχτυλο έδειχνε το κύρος και την επιρροή του άρχοντα. Πλέον, αυτά τα γυναικεία δαχτυλίδια φανερώνουν απλώς τη διάθεση πειραματισμού στο στυλ σε μεγάλα και έντονα σχέδια που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα. Πολύ συχνά, μάλιστα, το δαχτυλίδι σεβαλιέ φοριέται μαζί ένα άλλο δαχτυλίδι στον παράμεσο σε ένα πολύ στιλάτο layering.
δαχτυλιδι

Δαχτυλίδια με αλυσίδα

Για μια τέτοια εμφάνιση, χρειάζεστε δύο δαχτυλίδια είτε σε δύο διαφορετικά δάχτυλα είτε σε ένα δάχτυλο, στο οποίο το ένα δαχτυλίδι θα βρίσκεται στη βάση και το άλλο πιο πάνω. Τα δαχτυλίδια αυτά ενώνονται μεταξύ τους με μια λεπτή και μικρή αλυσίδα και δίνουν ένα rock στυλ στο look. Σας προτείνουμε να τα φορέσετε μόνα τους, εκτός αν θέλετε να κάνετε μια statement εμφάνιση, οπότε μπορείτε να τα συνδυάσετε και με άλλα ακόμα.

Statement δαχτυλίδια

Τα statement δαχτυλίδια εντυπωσιάζουν και μετατρέπουν ακόμα και το πιο βαρετό ντύσιμο σε ένα εκκεντρικό σύνολο χωρίς να χρειάζεται κανένα άλλο αξεσουάρ. Υπερμεγέθη, σε εκτυφλωτικά χρώματα και με διάφορα στοιχεία, όπως μεγάλες χάντρες, φοριούνται σε όλα τα δάχτυλα και τραβούν τα βλέμματα. Αν σας αρέσει να προκαλείτε, τολμήστε να φορέσετε παραπάνω από ένα τέτοια δαχτυλίδια ακόμα και στο ίδιο χέρι, όμως προσέξτε να μη φορέστε κάποιο άλλο κόσμημα, γιατί το σύνολο θα γίνει υπερβολικό.