5 θήκες κινητών iPhone που πρέπει να έχετε χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά

Το iPhone μας το λατρεύουμε όλοι! Το design του, η λειτουργικότητά του και η λαχτάρα μας να το αποκτήσουμε μας έχει δημιουργήσει έντονη την ανάγκη να το προστατεύουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι του φορούν θήκη. Αν, όμως, ρωτήσει κανείς τους περισσότερους κατόχους iPhone, θα απαντήσουν ότι οι θήκες κινητών είναι ένα αναγκαίο κακό, παρά ένα αξεσουάρ, με το οποίο θέλουν να «ντύσουν» το αγαπημένο τους smartphone. Ακριβώς επειδή το iPhone είναι τόσο όμορφο, υπάρχει η αντίληψη ότι η θήκη του κρύβει αυτή την ομορφιά και έχει λόγο ύπαρξης μόνο για να μην το θρηνήσουμε πρόωρα σε μια πτώση.

Δεν χρειάζεται, όμως, να είναι έτσι. Υπάρχουν θήκες iphone που όχι μόνο θα αναδείξουν το iPhone, αλλά θα το κάνουν και εντελώς ξεχωριστό. Δείτε παρακάτω μερικούς τύπους θηκών που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε φορέσει έστω και μία φορά στο κινητό σας!

Η ξύλινη

Το ξύλο θεωρείται από τα πιο μοντέρνα υλικά στις θήκες κινητών, γιατί είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και πάνω από όλα μοναδικό. Επειδή είναι φυσικό υλικό, κανένα κομμάτι δεν είναι ίδιο με το άλλο, οπότε κάθε θήκη είναι ένα μικρό έργο τέχνης που βρίσκεται σε αρμονία με το περιβάλλον και εντυπωσιάζει με τη λιτότητα και το οικολογικό του στυλ.

θηκη iphone ξυλινη

Η γυάλινη

Η γυάλινη θήκη είναι η επιτομή της εξέλιξης της τεχνολογίας. Από τις λεπτότερες θήκες, αγκαλιάζει το iPhone χωρίς να του προσθέτει έξτρα πόντους, ενώ περιβάλλεται από αλουμινένιο πλαίσιο, για να είναι σταθερή και με τη μέγιστη αντοχή. Ιδανική για όσους θέλουν να χωράει το κινητό τους στην τσέπη τους και να μην κινδυνεύει να γλιστρήσει από τα χέρια τους.

θηκη iphone γυαλινη

Η επίσημη από σιλικόνη

Οι θήκες κινητών που φέρουν την υπογραφή της Apple έχουν φανατικούς οπαδούς και όχι άδικα. Η σιλικόνη τους συνδυάζει εκπληκτικά την απαλή αίσθηση με την πυγμή περιβάλλοντας το iPhone με έναν τρόπο που μόνο εκείνη θα μπορούσε. Βγαίνει σε δεκάδες χρώματα, όμως αυτό το παστέλ ροζ είναι το αγαπημένο όλων των γυναικών, γιατί μετατρέπει το iPhone σε ένα από τα πιο θηλυκά αξεσουάρ.

θηκη iphone σιλικονη

Η κλασική δερμάτινη

Αν θέλετε το κινητό σας να αποπνέει κύρος, τότε μια δερμάτινη θήκη είναι αυτό ακριβώς που του χρειάζεται. Με το πέρασμα του χρόνου γίνεται vintage, ενώ εκτός από τα αισθητικά της πλεονεκτήματα αδιαμφισβήτητη είναι και η προστασία που προσφέρει. Επιπλέον, είναι η πιο κατάλληλη για άντρες χωρίς πορτοφόλι, αφού έχει ειδικές θήκες για τις κάρτες.

θηκη iphone δερματινη

Η fancy

Θέλετε να κάνετε ένα statement με το κινητό σας; Να το γεμίσετε χρώματα και χαρούμενες πινελιές; Τότε, μπορείτε να το ντύσετε με μια ιδιαίτερη πλαστική θήκη, η οποία ενσωματώνει διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως glitter και χρυσόσκονη που «κολυμπούν» γύρω από το κινητό και το φωτίζουν με έναν διαφορετικό τρόπο.θηκη iphone funcy