4 σέξι εσώρουχα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει φορέσει έστω και μια φορά στη ζωή της

Τα γυναικεία εσώρουχα έχουν ένα χαρακτηριστικό που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί τόσο ως πλεονέκτημα όσο και ως μειονέκτημα. Έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία, βγαίνουν σε διάφορα σχέδια, υλικά και χρώματα και συνεπώς δίνουν μεγάλη ελευθερία στη γυναίκα σχετικά με το τι θα φορέσει ανάλογα με τις περιστάσεις. Βέβαια, αυτό από μόνο του μπορεί να της δημιουργήσει άγχος για το τι πρέπει να φορέσει και πώς θα δείχνει όμορφη στο σύντροφό της. Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται όμορφη και να περιποιείται τον εαυτό της για την ίδια και όχι για κάποιον άλλο. Τα σέξι εσώρουχα δεν πρέπει να φοριούνται, για να ευχαριστηθεί ο σύντροφός μας αλλά γιατί έχουν μια ιδιότητα που μπορεί να απογειώσει την αυτοπεποίθηση της γυναίκας του σήμερα. Την κάνουν να νιώθει σέξι, να βγαίνει από τους προκαθορισμένους ρόλους της καθημερινότητας και να τολμάει να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα. Έτσι, η σύγχρονη γυναίκα καλό είναι να έχει πειραματιστεί με τα παρακάτω εσώρουχα, ώστε να έχει νιώσει αυτό το συναίσθημα έστω και μια φορά στη ζωή της.

Ζαρτιέρες

Κάποτε οι ζαρτιέρες ήταν καθαρά χρηστικές, αφού τα καλσόν δεν ήταν ευρέως διαδεδομένα και οι γυναικείες κάλτσες έπρεπε με κάποιον τρόπο να στηρίζονται στο πόδι. Οι καλτσοδέτες δεν ήταν τόσο βολικές, οπότε κάπως έτσι προέκυψαν οι ζαρτιέρες. Πλέον, με τα καλσόν να χρησιμοποιούνται παντού και να είναι πολύ ελαστικά, ώστε να κρατιούνται στη θέση τους για ώρες, οι ζαρτιέρες έχουν πιο πολύ διακοσμητικό χαρακτήρα και αποτελούν το απόλυτο γυναικείο σέξυ εσώρουχο. Μπορεί να μην είναι τόσο βολικές, όμως κάτω από μια φούστα ή ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο είναι σίγουρα μια πολύ σικ επιλογή.

Γυναικεία πόδια στο κρεβάτι με ζαρτιέρες
Γυναικείες ζαρτιέρες / Unsplash.com

Κορσές

Άλλο ένα εσώρουχο που παλαιότερα είχε εντελώς άλλη χρήση είναι ο κορσές. Οι κορσέδες του σήμερα δεν είναι φυσικά τόσο δύσκαμπτοι και ασφυκτικοί, όπως παλαιότερα, όμως επιτυγχάνουν κάτι που το σουτιέν δύσκολα θα κάνει: υπέροχη και περήφανη στάση στην πλάτη. Επιπλέον, στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί κορσέδες σε συνδυασμό με ζαρτιέρες, οπότε πετυχαίνετε με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια.

Γυναίκα με ροζ κορσέ επάνω σε άλογο
Ροζ κορσές / Unsplash.com

Διχτυωτά καλσόν

Τα διχτυωτά καλσόν είναι από τα πιο αισθησιακά εσώρουχα που μπορούν να μετατρέψουν και την πιο αδιάφορη εμφάνιση σε μια ξεχωριστή και σέξι παρουσία. Φυσικά, βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και μέγεθος διχτυού, οπότε το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει πολύ. Σίγουρα, όμως, το μαύρο διχτυωτό καλσόν είναι η επιτομή του σέξι, αρκεί βέβαια να μην είναι πολύ αραιό το δίχτυ και να μην συνδυάζεται με κοντές φούστες που θα το κάνουν να δείχνει φθηνό.

Γυναικεία πόδια με μαύρα διχτυωτά καλσόν επάνω σε κρεβάτι
Διχτυωτά μαύρα καλσόν / Unsplash.com

Νεγκλιζέ

Τα νεγκλιζέ και τα σέξι νυχτικά είναι γυναικεία εσώρουχα που όλες οι γυναίκες θέλουν να φορέσουν αλλά τελικά σπάνια το κάνουν, επειδή δεν είναι και τόσο βολικά. Από την άλλη, όμως, καταφέρνουν να μας δώσουν έναν αισθησιασμό και ερωτικό αέρα που είναι δύσκολο να δημιουργηθεί αλλιώς μέσα στο σπίτι. Από δαντέλα ή σατέν είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Γυναίκα με λευκό νυχτικό - νεγκλιζέ
Γυναικείο νεγκλιζέ – νυχτικό / Pexels.com