Τα βερνίκια νυχιών που είναι στην μόδα για το χειμώνα 2017-2018

Αναρωτιέστε ποια είναι τα βερνίκια νυχιών που είναι στην μόδα για τη σεζόν 2017-2018; Το φθινόπωρο πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και ο χειμώνας σε λίγο καιρό θα βρίσκεται προ των πυλών, οπότε όλες μας θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες και να υποδεχτούμε τη νέα εποχή με καλή διάθεση. Άλλωστε, μέσα στα μουντά ρούχα του χειμώνα, που δεν αφήνουν χώρο για εντυπωσιακά και μεγάλα βραχιόλια, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναδείξουμε τα χέρια και τα δάχτυλά μας από τα περιποιημένα και όμορφα βαμμένα νύχια. Αυτά είναι τα βερνίκια νυχιών που είναι στη μόδα για τη σεζόν που μας έρχεται και σίγουρα υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο.

Σκούρα νύχια

Η τάση των σκούρων νυχιών θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτη ένταση. Όποιο σκούρο χρώμα περνάει από το μυαλό σας είναι must. Καφέ, μελιτζανί, μωβ, ανθρακί και φυσικά το all-time-classic μαύρο θα μας κάνουν να κινηθούμε σε πιο rock διάθεση που πλέον όχι απλώς είναι mainstream αλλά επιβάλλεται κιόλας. Άλλωστε, και τα ρούχα που θα φορεθούν φέτος θα βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε για ομοιόμορφο στυλ τα νύχια πρέπει να ακολουθούν.

βερνίκια νυχιών Μεταλλικά βερνίκια

Το ασημί και το χρυσό, σκέτα σε ολόκληρο το νύχι ή ως συστατικά του nail art σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία, θα κάνουν τα χέρια μας να λάμψουν. Εξαιρετικές επιλογές για βραδινές εξόδους αλλά φυσικά ταιριαστά και κατά τη διάρκεια της μέρας θα σπάσουν τη μονοτονία και τη θαμπάδα του χειμώνα, απογειώνοντας και το πιο ουδέτερο στυλ. Αν, μάλιστα, τολμήσετε και τις 90’s επιρροές, με μυτερό σχήμα μακριών νυχιών, ο χρόνος θα σας ταξιδέψει πίσω σε αυτή την ανέμελη δεκαετία.

Marble nails

Τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους βερνίκια νυχιών που δίνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση πέρα από τη φυσική. Νύχια που μοιάζουν με γκαζόν, τσόχα και βελούδο αποτέλεσαν το πρώτο βήμα σε αυτή τη μόδα, όμως πλέον το θέμα έχει πάει ένα βήμα παραπέρα: καλώς ορίστε τα βερνίκια που κάνουν τα νύχια να μοιάζουν με μαρμάρινη επιφάνεια. Ναι, καλά ακούσατε! Μπορεί να ακούγονται πολύ εκκεντρικά, όμως στην πραγματικότητα είναι διακριτικά αλλά ταυτόχρονα πολύ ξεχωριστά.

Εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ

Αν έχετε βαρεθεί το απλό γαλλικό μανικιούρ με τη διαφανή βάση και την άσπρη άκρη, τότε η φετινή τάση θα σας ενθουσιάσει. Αντί να βάψετε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού με διάφανο ή πολύ ανοιχτό βερνίκι, βάψτε το σκούρο και στη συνέχεια εφαρμόστε το άσπρο βερνίκι στην άκρη. Έτσι, και γαλλικό μανικιούρ θα έχετε και τις επιταγές της μόδας για σκούρα βερνίκια θα ακολουθήσετε και μάλιστα με πρωτότυπο τρόπο.

Ριγέ nail art

Το nail art είναι στα καλύτερά του και η έμπνευση το οδηγεί σε ολοένα και πιο ευφάνταστα μονοπάτια, όμως δεν είναι λίγες οι γυναίκες που διστάζουν να καινοτομήσουν πολύ και να γεμίσουν τα νύχια τους με σχέδια. Για αυτές τις γυναίκες το ριγέ nail art είναι μία εξαιρετική λύση, αφού και κάτι διαφορετικό κάνουν και μπορούν να παίξουν με διακριτικά χρώματα και ρίγες σε γήινες αποχρώσεις.