Πώς να φορέσετε το bralette

Το bralette είναι η νέα μόδα που αποτελεί must στην εποχή του lingerie trend. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σουτιέν, το οποίο όμως είναι πιο φαρδύ και μεγάλο, χωρίς μπανέλες και με δαντέλα, θυμίζοντας έτσι περισσότερο τοπ. Με την τάση του layering να βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή στις εμφανίσεις μας από το πρωί μέχρι το βράδυ, το bralette μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε σύνολο και να αναδείξει μια ρομαντική πτυχή της προσωπικότητας κάθε γυναίκας συνδυασμένης με το μοντέρνο δυναμισμό του σήμερα. Ωστόσο, το bralette χρειάζεται προσοχή στο πώς θα το φορέσετε, γιατί είναι σουτιέν. Μπορεί να είναι ένα πανέμορφο δαντελωτό σουτιέν που θυμίζει περισσότερο ρούχο παρά εσώρουχο, όμως σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο κομμάτι να φορεθεί. Ας δούμε, λοιπόν, τι πρέπει να προσέξουμε!

brallete

Μέσα από διαφανές μπλουζάκι ή φόρεμα

Παλαιότερα, στα πολύ διαφανή τοπ και φορέματα φορούσαμε ένα κορμάκι που κάλυπτε τις λεπτομέρειες που δεν θέλαμε να φανούν μέσα από το see-through. Όμως, το bralette είναι ένα σουτιέν που έχει φτιαχτεί για να φαίνεται, οπότε γιατί να το κρύψουμε; Είναι το πρώτο και απλούστερο βήμα, για να μπείτε σιγά σιγά στη λογική του lingerie trend χωρίς να αισθάνεστε άβολα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με διχτυωτά ή πλεκτά φορέματα και μπλούζες που έχουν αραιή πλέξη. Οι πιο τολμηρές μπορείτε να φορέσετε ένα bralette σε έντονο χρώμα που να κάνει αντίθεση με το ρούχο, όμως για πιο διακριτικές εμφανίσεις το bralette στο ίδιο χρώμα με το ρούχο είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός.

bralette με διαφανες μπλουζακι

Με μπλούζα με μεγάλο ντεκολτέ

 

Αν το t-shirt, το πουλόβερ ή η μπλούζα σας έχει πολύ μεγάλο V, μη φοβηθείτε να τη φορέσετε. Το μεγάλο ντεκολτέ πάντα φόβιζε τις γυναίκες, όμως με το bralette τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Έτσι, μέσα από το άνοιγμα θα φαίνεται η όμορφη δαντέλα του και το look θα γίνεται θηλυκό, αισθησιακό και παιχνιδιάρικο μαζί.

bralette μπλούζα με μεγάλο ντεκολτέ

Με εξώπλατο φόρεμα ή μπλούζα

Οι εποχές που παλεύαμε να βρούμε σουτιέν με σιλικόνη στην πλάτη ή σουτιέν που κουμπώνουν στη μέση, ώστε να μπορούμε να τα φοράμε μέσα από ξώπλατα ρούχα, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το bralette πρέπει να φαίνεται, οπότε κι εμείς το φοράμε, ώστε να κάνει την πλάτη μας να δείχνει διαφορετική και τελείως in-fashion.

bralette με φορεμα

Με σακάκι

Για τις γυναίκες που θέλουν να πειραματίζονται και να τραβούν τα βλέμματα στις εμφανίσεις τους, το bralette μέσα από ένα ανοιχτό σακάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Προσέξτε απλώς να είναι σε μαύρο χρώμα, για να μην προκαλεί υπερβολικά, και συνδυάστε το με ένα τζιν και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες. Είστε έτοιμες!

bralette με σακακι

Με πουκάμισο

Στα πουκάμισα ισχύει το ίδιο με τις μπλούζες με μεγάλο ντεκολτέ. Φορέστε από μέσα το bralette, ανοίξτε μερικά κουμπιά του πουκαμίσου και αναδείξτε με τον καλύτερο τρόπο το layering που κάνει θαύματα. Ένα στυλ που μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα ανάλογα με τα υπόλοιπα ρούχα. Με τζιν και sneakers για το πρωί ή με κολάν και γόβες για το βράδυ, είναι ένας πολύ hot συνδυασμός!bralette πουκαμισο