Κατασκευή κουζίνας στην Σαλαμίνα απο την Kapawoods Furniture & Woodcrafts

Η Ντόρα ήρθε στην εταιρία μας γνωρίζοντας αυτό που θέλει. Μια κουζίνα εργονομική, από καλά υλικά σε μια μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού country style. Έτσι η kapawoods furniture & woodcrafts έκανε αυτό το όνειρο της πραγματικότητα. Η κουζίνα της είναι από ξύλο δρυός , με ταμπλά δοτές λευκές πόρτες. Το σχέδιο της κουζίνας το εμπνευστήκαμε από το σειρά μας Ντέμυ.

Η κουζίνα της Ντόρας είναι ενιαία με το σαλόνι , ενώ ανάμεσα βρίσκεται η πόρτα της εισόδου. Χρειαζόταν ένα διαχωριστικό και επειδή η Ντόρα δεν ήθελε κάποιο πάσο , εμείς της σχεδιάσαμε ένα κάθετο διαχωριστικό το οποίο δένει αρκετά με την κουζίνα και το σαλόνι και ενώνει με έναν όμορφο τρόπο αυτούς τους δύο χώρους. Επιπλέον το διαχωριστικό είναι από σανίδες ξύλου δρυός το οποίο αφήνει τον ήλιο και το φως να περνάει από μέσα. Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι είναι ότι στο επάνω μέρος υπάρχει ένα τετράγωνο εσωτερικό κουτί οπού από την μεριά της κουζίνας εξυπηρετεί ως θήκη τηλεόρασης και από την μεριά του σαλονιού ως ένα ράφι για κάδρο ή κορνίζες.

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο για τον τρόπο κατασκευής της κουζίνας της Ντόρας στο blog μας: https://www.konstantaras.net/blog/kataskeyi-koyzinas-stin-salamina-apo-tin-kapawoods-furniture-woodcrafts