Γυναικεία γυαλιά οράσεως: πώς να φαίνεστε υπέροχες φορώντας τα

Κατά μέσο όρο, ένας στους δύο ανθρώπους θα φορέσει γυαλιά κάποια στιγμή στη ζωή του. Το πώς να φαινόμαστε όμορφες φορώντας γυαλιά είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες, όμως ευτυχώς η ποικιλία στα γυναικεία γυαλιά οράσεως είναι πλέον πάρα πολύ μεγάλη και μας δίνει πολλές δυνατότητες, για να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να δείχνουμε πανέμορφες. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει ότι το έχουμε ψάξει το θέμα και ξέρουμε με ακρίβεια τι πρέπει να κάνουμε, για να ταιριάζουν τα γυαλιά στο στυλ και το πρόσωπό μας. Δεν είστε σίγουρες πώς ακριβώς να το πετύχετε αυτό; Απλά συνεχίστε να διαβάζετε!

Περιποιηθείτε τα φρύδια σας

Τα φρύδια είναι ούτως ή άλλως πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου που τονίζει με έμφαση τα μάτια, αλλά ειδικά όταν φοράμε γυαλιά, χρειάζονται ακόμα περισσότερη προσοχή, επειδή λόγω των γυαλιών όλα τα μάτια πέφτουν πάνω τους. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε κάποιον στυλίστα, για να φτιάξει το σχήμα τους και αν έχουν κενά να τα γεμίζετε καθημερινά με το μολύβι φρυδιών, για να δείχνουν πιο περιποιημένα και ελκυστικά.

Εξοικειωθείτε με το concealer

Τα γυαλιά οράσεως δείχνουν ακόμα πιο έντονα τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, οπότε καλό είναι να χρησιμοποιείτε λίγο περισσότερο concealer και να ξέρετε πώς να το εφαρμόσετε. Ένα ενυδατικό concealer που δεν θα αφυδατώσει το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια είναι ιδανικό.

Αγοράστε γυαλιά με χρώματα

Τα γυναικεία γυαλιά οράσεως βγαίνουν σε μια πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, οπότε αν πρόκειται να φοράτε τα γυαλιά σας κάθε μέρα, μια καλή πρόταση είναι να αγοράσετε παραπάνω από ένα γυαλιά σε διάφορα χρώματα. Έτσι, δεν θα είστε υποχρεωμένες να ταιριάζετε το μακιγιάζ και τα ρούχα σας σε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιά και θα απολαμβάνετε μεγαλύτερη ελευθερία.

γυναικεια γυαλια ορασεως

Ταιριάξτε τα γυαλιά με τον τύπο του δέρματός σας

Για να υπάρχει ισορροπία στο πρόσωπο και αυτό να δείχνει τέλειο με τα γυαλιά, θα πρέπει όλα να βρίσκονται σε αρμονία. Ακόμα και αν έχετε ταιριάξει άψογα το μακιγιάζ με τα γυαλιά οράσεως, υπάρχει περίπτωση αυτά να μην ταιριάζουν με τον τύπο του δέρματός σας. Σε λιπαρά δέρματα ταιριάζουν γυαλιά με γυαλιστερό σκελετό, ενώ αυτά με ματ σκελετό είναι πιο ασφαλή σε λαμπερά δέρματα.

Γυρίστε τις βλεφαρίδες

Ένα πρόβλημα για τις γυναίκες που φοράνε γυαλιά οράσεως είναι οι βλεφαρίδες, οι οποίες χτυπούν πάνω στο φακό. Αυτό όχι μόνο βλάπτει τις βλεφαρίδες, αλλά και λερώνει με τη μάσκαρα συνεχώς τα γυαλιά. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε με το ειδικό εργαλείο ελαφρά τις βλεφαρίδες, ώστε να γίνουν πιο καμπύλες. Έτσι, αφενός δεν θα χτυπούν πάνω στο φακό και αφετέρου θα έχετε ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

Χρησιμοποιήστε λεπτούς φακούς

Οι χοντροί φακοί εκτός του ότι είναι άβολοι είναι συνδεδεμένοι στο μυαλό του περισσότερου κόσμου με τα σπασικλάκια. Ευτυχώς, μπορείτε να τους αποφύγετε βάζοντας στα γυαλιά οράσεώς σας ελαφριούς και λεπτούς φακούς από πολυανθρακικό υλικό, οι οποίοι έχουν και πολύ οικονομική τιμή.