Ανδρικές τσάντες: αυτές είναι οι 5 τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι 2018

Η εποχή που οι τσάντες αποτελούσαν αποκλειστικά μια γυναικεία υπόθεση, όντας το απόλυτα αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών μαζί με τα παπούτσια, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Πλέον, έχουν μπει σε αυτή τη λογική και οι άντρες που πια δεν εξαρτώνται από κάποια γυναίκα, για να τους κουβαλάει τα πράγματα. Οι ανδρικές τσάντες στοχεύουν κυρίως στη χρηστικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν φροντίζουν και το στυλ του άντρα. Ο άντρας του σήμερα κρατάει τσάντα σε διάφορες περιστάσεις, από τη δουλειά μέχρι την έξοδο, και την εντάσσει αρμονικά στη συνολική του εμφάνιση. Η μόδα, λοιπόν, ασχολείται πλέον και με τις ανδρικές τσάντες και δημιουργεί τάσεις. Ως υλικό κυριαρχεί το δέρμα που είναι μια ασφαλής επιλογή για διαχρονικές και στιλάτες εμφανίσεις, όμως για τους πιο τολμηρούς, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, μπορούν άνετα να φορεθούν και πάνινες τσάντες με στάμπες, ανάλογα φυσικά το σχέδιο και την περίσταση. Για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2018 αυτές είναι οι τσάντες που πρέπει οπωσδήποτε να φορέσετε.

ανδρικες τσαντεςΣακίδιο πλάτης

Τα σακίδια είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί τόσο στις γυναικείες όσο και στις ανδρικές τσάντες, αφού απηχεί την ανάγκη της εποχής για άνεση συνδυασμένη με κομψότητα. Μπορεί να φορεθεί υπό προϋποθέσεις στη δουλειά, εφόσον το επιτρέπει το εργασιακό περιβάλλον και οι συνθήκες είναι πιο casual. Από εκεί και πέρα, η τσάντα πλάτης είναι για παντού: τη θάλασσα, την εκδρομή, το γυμναστήριο, τη συναυλία. Η ποικιλία σε χρώματα, υλικά και σχέδια είναι εκπληκτική!

Φάκελος

Μη νομίζετε ότι ο φάκελος είναι μια αποκλειστικά γυναικεία τσάντα. Πλέον, θεωρείται ένα ξεχωριστό trend και στις ανδρικές τσάντες. Σε συνδυασμό με κοστούμι ή ακόμα και με πιο ανεπίσημο ντύσιμο είναι μια εξαιρετική επιλογή για το επαγγελματικό ραντεβού ή την απογευματινή και βραδινή έξοδο.

Χαρτοφύλακας

Ανέκαθεν, ο χαρτοφύλακας ήταν μία από τις πιο διαδεδομένες ανδρικές τσάντες. Τώρα έχει επιστρέψει δυναμικά και έχει ξεφύγει από τα περιορισμένα χρώματα και σχέδια. Σε πιο μαλακές υφές και εντυπωσιακότερα χρώματα, ο χαρτοφύλακας δεν είναι πια μια αμιγώς επαγγελματική τσάντα αλλά μια ανδρική τσάντα για όλες τις ώρες και περιστάσεις.

Τσάντα tote

Η ανδρική τσάντα tote είναι μια επινόηση της βιομηχανίας της μόδας των τελευταίων ετών και πραγματικά έχει φέρει επανάσταση, αφού υπογραμμίζει με πολύ εμφατικό τρόπο το chic στυλ του σύγχρονου άντρα. Επιπλέον, φοριέται όπως ακριβώς η αντίστοιχη γυναικεία τσάντα, δηλαδή με τα πάντα. Με sneakers για ένα casual chic outfit μέχρι κοστούμι. Τολμήστε την!

Τσάντα ταχυδρόμος

Ο άντρας, όσο και αν θέλει να ακολουθήσει τις επιταγές της μόδας, πάντα θα έχει ως πρωταρχικό του στόχο να νιώθει βολικά. Αυτήν ακριβώς την ανάγκη υπηρετεί η ανδρική τσάντα ταχυδρόμος, η οποία αφήνει τα χέρια ελεύθερα ενώ ταυτόχρονα χωράει πολλά πράγματα. Αποτελεί μία πολύ όμορφη και γοητευτική επιλογή τόσο για τον ελεύθερό σας χρόνο όσο και για τη δουλειά. Ένα κομμάτι από καλό δέρμα σε διαχρονικά χρώματα θα σας επιτρέψει να το κουβαλάτε σε διάφορες περιστάσεις χωρίς να περιορίζεστε από τίποτα.